Joves aconsegueixen la primera experiència laboral amb la Fundació Mans a les Mans

Oriol Pradas, Kely Muñoz, Erick Caamano, Jarol Vásquez i Laura Toledo pintant la seu de la Fundació Home.

Jarol Vasquéz, Erick Caamano, Laura Toledo, Oriol Pradas i Kely Muñoz,  tenen entre 18 i 23 anys i formen, amb altres joves, la brigada de manteniment que ara té per encàrrec pintar la seu de la Fundació Homes al Passeig de la Zona Franca. Són joves i es plantegen les seves possibilitats per poder trobar feina.

Foto Rafel Veidal

Així, Anem per feina és un projecte de la Fundació Mans a les Mans, amb el suport del Pla de Barris i que cerca que joves que han acabat un cicle formatiu inicial obtinguin una primera experiència laboral. Per això se’ls ofereix una primera contractació reglada com a part d’una brigada de manteniment que combina diferents oficis com paleta, jardiner i pintor i que ofereixen serveis a entitats del barri.

Foto Rafel Vidal

En el grup tenen com a referent a Jarol, que abans havia treballat fent manteniment d’edificis. La resta també té experiència en altres feines com forneria i la cuina.

Creuen que les eines que estan adquirint són útils per inserir-los al món laboral i encara que “no solucionen, ajuden”. “Que facin vincles constructius i guanyin en seguretat és important per empènyer-los cap endavant” conclou Josep Vives, l’educador que els acompanya.

Foto: Rafel Vidal

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.