Joves aconsegueixen la primera experiència laboral amb la Fundació Mans a les Mans

Oriol Pradas, Kely Muñoz, Erick Caamano, Jarol Vásquez i Laura Toledo pintant la seu de la Fundació Home.

Jarol Vasquéz, Erick Caamano, Laura Toledo, Oriol Pradas i Kely Muñoz,  tenen entre 18 i 23 anys i formen, amb altres joves, la brigada de manteniment que ara té per encàrrec pintar la seu de la Fundació Homes al Passeig de la Zona Franca. Són joves i es plantegen les seves possibilitats per poder trobar feina.

Foto Rafel Veidal

Així, Anem per feina és un projecte de la Fundació Mans a les Mans, amb el suport del Pla de Barris i que cerca que joves que han acabat un cicle formatiu inicial obtinguin una primera experiència laboral. Per això se’ls ofereix una primera contractació reglada com a part d’una brigada de manteniment que combina diferents oficis com paleta, jardiner i pintor i que ofereixen serveis a entitats del barri.

Foto Rafel Vidal

En el grup tenen com a referent a Jarol, que abans havia treballat fent manteniment d’edificis. La resta també té experiència en altres feines com forneria i la cuina.

Creuen que les eines que estan adquirint són útils per inserir-los al món laboral i encara que “no solucionen, ajuden”. “Que facin vincles constructius i guanyin en seguretat és important per empènyer-los cap endavant” conclou Josep Vives, l’educador que els acompanya.

Foto: Rafel Vidal

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada