Un veïnat incívic i un servei de neteja amb marge de millora a la Marina

Xerrada sobre neteja

Les queixes pel servei de neteja a la Marina són constants i recurrents als Consells de Barri. Per això, dilluns set de maig, el Districte va organitzar una xerrada amb un tècnic de la Unitat Operativa de Neteja i Gestió de Residus, l’Enrique Morales, qui va explicar la dinàmica i alguns dels criteris amb els quals es treballa al seu departament. Amb l’ajuda d’un mapa, va mostrar la freqüència amb què es fa la neteja a les diferents zones de la Marina.

A l’acte, el veïnat va portar queixes habituals: la manca de civisme, el deficient servei a zones com la Plaça Falset a Eduardo Aunós, el carrer Ferrocarrils Catalans al tram entre Foc i Foneria, o a la Plaça de la Mediterrània, entre d’altres.

El malestar pel mal comportament dels propietaris de gossos també va ser una constant. A tot això, el tècnic anava explicant la seva feina, i insistia amb freqüència en el fet que, malgrat els esforços que es fan des de la seva unitat, és important prendre consciència de la importància de no embrutar massa els carrers. Molts veïns van replicar-li demanant que es passés de subratllar aquesta necessitat a multar els incívics.

Gairebé tothom va poder parlar, però es van veure cares de no avançar gaire en les demandes i es van sentir comentaris negant el que el tècnic assegurava. Un veí va proposar fixar un dia per comprovar totes les queixes a peu de carrer, però no va prosperar. Tot i això el tècnic municipal, l’Enrique Morales, va apuntar algunes de les queixes i es va comprometre a verificar-les.

La xerrada va tenir lloc a la Casa del Rellotge, va començar a les 6.45 de la tarda fins a les 8.45 i hi van participar una trentena de persones.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.