La tapa de la pizzeria Ciao Gio és la guanyadora de la quinta edició de la Marina Tapea

La quinta edició de la Marina Tapea va començar el 27 d’octubre, i va acabar l’1 de desembre. Van ser sis divendres que la gent del barri va poder gaudir en diversos establiments, bars i restaurants dels seus suggeriments gastronòmics.

Com s’escull la tapa guanyadora? Doncs la gent que va completant la ruta, es a dir, que va anar a tots els restaurants i bars que les oferien, en total van participar dotze establiments, després, podien votar la que més els agradava.

Així, la tapa que va estar la més votada va ser la del restaurant Ciao Gio, una tapa estil pizza, que el propietari, Sebastiano Asciuto, es va inventar a base de pa casolà amb una salsa de tomàquet, gambes, tomàquet cherry, xampinyons i una pluja de formatge de grana.“Gracies a tota la gent que ens va votar, ens sentim contents i reforçats, va afegir el cuiner. És el primer any que el local participa de la Marina Tapea.

El propietari Sebastiano Asciutto. Foto: Yohany Limpias

A més a més el dilluns 8 de gener l’Associació de Comerciants farà el sorteig d’una cena al restaurant Giao Cio entre els participants que van fer la ruta completa. Ès farà al programa Més a prop teu, que s’emet als matins per La Marina FM 102.5.

El restaurant Giao Cio  va obrir a mitjans de març i  és ubicat dins la Plaça Mediterrània. La seva oferta és sobretot pizzes, tapes i també tenen com a especialitat l’empanada colombiana.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.