No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

La Biblioteca Francesc Candel presenta “el món de Gloria Fuertes” en una exposició

La Biblioteca Francesc Candel presenta “el món de Gloria Fuertes” en una exposició

La Biblioteca Francesc Candel celebra durant els mesos de juny i juliol el 100è aniversari del naixement de Gloria Fuertes amb l’exposició ‘Gloria Fuertes i el seu món’.

“Ens apropa a la seva poesia plena d’humor i al seu món, amb contes que ens situen en la seva infantesa i la seva adolescència durant la Guerra Civil a la seva ciutat; Madrid” afirmen fonts de la Biblioteca Francesc Candel.

Gloria Fuertes va ser una escriptora espanyola que va destacar en l’àmbit de la literatura infantil després de rebre diversos premis, entre els quals destaca el diploma d’Honor del Premi Internacional de Literatura Infantil Hans Christian Andersen el 1975 amb Cangura para todo.

En defensa de la igualtat de gènere, el pacifisme i la defensa del medi ambient va rebre els nomenaments com a Dama de Pau el 1987 i Sòcia d’Honor d’UNICEF el 1997.

Des de la biblioteca fan seves les paraules de la mateixa Gloria Fuertes, “la poetessa dels nens”: “…Es importante que los niños lean poesía. Y es más que importante, es necesario…”

 

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Publicacions relacionades

Nova victòria dels Infantil i els Júnior del C.E. La Marina

En aquesta passada jornada el C.E. La Marina ha tingut resultats diversos. Per una banda, els Infantil i els Júnior

L’atur continua sent un dels principals problemes a La Marina

Sergio Segura (Barcelona) | Tot i la millora econòmica, cal una evolució social que permeti combatre les desigualtats presents entre els

La premsa internacional posa un ull a Can Vies

Miquel Vera | Els aldarulls que han acompanyat el desallotjament del Centre Social Autogestionat de Can Vies, poc a poc,

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*