Clarianes El temps actual a La Marina +8°C, Clarianes

El centre Kumon l’Hospitalet de Llobregat – Gran Via 2 fa 5 anys

Eva M. Aventín, professora del centre, destaca la manera en què el mètode d’aprenentatge forma alumnes autodidactes
El centre Kumon l’Hospitalet de Llobregat – Gran Via 2 fa 5 anys

Aquest 2017, el centre Kumon l’Hospitalet de Llobregat – Gran Via 2 fa 5 anys. Fins avui dia, una centena d’alumnes segueixen els programes de Matemàtiques i Lectura en aquest centre, 60 dels quals ja treballen continguts pel damunt del seu curs escolar d’una manera autodidacta.

Eva M. Aventín, professora del centre, assenyala que «diàriament, tenim satisfaccions amb els assoliments dels nostres alumnes i amb la gratitud i la confiança que els pares i les mares ens fan».

Pel centre, hi han passat molts alumnes, dels quals l’Eva destaca l’esforç, la capacitat de superació i la perseverança. «Els alumnes han demostrat que les capacitats i el potencial es poden desenvolupar molt més del que mai no s’hauria imaginat. Les formacions i els manuals de Kumon ens insisteixen en el fet que no hem de posar límits als alumnes, que els hem de portar a desenvolupar el seu potencial al màxim», comenta la professora del centre.

Kumon és un mètode d’aprenentatge individualitzat basat en la feina diària, que desenvolupa el potencial de cada infant al màxim. Mitjançant els programes de Matemàtiques i Lectura, els alumnes desenvolupen autonomia en l’aprenentatge, hàbit d’estudi, concentració i una base sòlida en matemàtiques i lectura, fet que també els beneficiarà en la resta d’assignatures. «El mètode Kumon descobreix el potencial de cada individu, en desenvolupa al màxim les habilitats i forma persones responsables», hi afegeix l’Eva.

El seu programa de matemàtiques està format per 21 nivells que tracten el temari de càlcul des de l’educació infantil fins al batxillerat i els primers anys de la universitat i el seu programa de lectura consta de 18 nivells que s’inicien amb l’aprenentatge del lector a través de la codificació de paraules, fins a l’anàlisi crítica de diferents tipus de textos.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Publicacions relacionades

La Generalitat crea un registre únic de parelles estables

Sergio Segura (Barcelona) | La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dimarts el decret llei de creació del registre de parelles

Parlem amb Samanta Villar: “Les meves primeres passes van ser a Sants-Montjuïc Ràdio”

EVA ALBIOL | Samanta Villar Fitó (Barcelona, 1975) és una periodista espanyola llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Desallotgen un immoble de Sants-Montjuïc per risc de ruïna i esfondrament

Tres famílies, de nou membres han estat reallotjats pels Serveis Socials de Barcelona Bombers de Barcelona van inspeccionar un edifici

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*