Clarianes El temps actual a La Marina +13°C, Clarianes
CULTURA

Convocada una nova edició del certamen literari Francesc Candel

El premi per a la persona guanyadora de cada modalitat és un trofeu i 500 euros
Convocada una nova edició del certamen literari Francesc Candel

El Districte de Sants-Montjuïc ha convocat una nova edició del certamen literari Francesc Candel que, com cada any, constarà de tres modalitats de participació: relat curt (juvenil i adult), reportatge periodístic i poesia.

El tema és lliure en les tres modalitats. A més,  en la modalitat de reportatge periodístic es pot participar fent servir qualsevol dels gèneres del periodisme, és a dir, el reportatge, la crònica periodística o l’article d’opinió.

Els treballs poden estar escrits en català i en castellà, i s’han de fer arribar del 16 de març al 4 d’abril a qualsevol de les tres biblioteques del districte: Biblioteca Vapor Vell (carrer de Joan Güell 14-22), Biblioteca Francesc Candel (carrer d’Amnistia Internacional 8-10), Biblioteca Poble-sec Francesc Boix (carrer de Blai, 34).

El premi per a la persona guanyadora de cada modalitat és un trofeu i  500 euros, mentre que la persona finalista serà premiada  amb un trofeu i 200 euros.

El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants-Montjuïc, entitats de la Marina i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen. El seu veredicte es farà públic durant l’acte de lliurament de premis, el dimecres 24 de maig a les 19 h a la Biblioteca Francesc Candel.

Més informació 

Bases del certamen literari Francesc Candel 

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Publicacions relacionades

La FAGiC atorga el premi als mitjans de comunicació a l’AMCL: Diari La Marina, La Marina FM i La Marina Digital

El passat 21 de desembre l’auditori Caixa forum acollia a tots el guardonats per La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya

10è aniversari del Club de Fotografia Casa del Rellotge

  Ara fa deu anys, el Club de Fotografia Casa del Rellotge, grup format per un col·lectiu d’alumnes vinguts de

Sessió tranquil·la de l’Audiència Pública

L’Audiència Pública del passat 3 de desembre va arribar farcida d’intervencions sobre la Marina. De fet, sis de les dotze

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*