No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.
CULTURA

Convocada una nova edició del certamen literari Francesc Candel

El premi per a la persona guanyadora de cada modalitat és un trofeu i 500 euros
Convocada una nova edició del certamen literari Francesc Candel

El Districte de Sants-Montjuïc ha convocat una nova edició del certamen literari Francesc Candel que, com cada any, constarà de tres modalitats de participació: relat curt (juvenil i adult), reportatge periodístic i poesia.

El tema és lliure en les tres modalitats. A més,  en la modalitat de reportatge periodístic es pot participar fent servir qualsevol dels gèneres del periodisme, és a dir, el reportatge, la crònica periodística o l’article d’opinió.

Els treballs poden estar escrits en català i en castellà, i s’han de fer arribar del 16 de març al 4 d’abril a qualsevol de les tres biblioteques del districte: Biblioteca Vapor Vell (carrer de Joan Güell 14-22), Biblioteca Francesc Candel (carrer d’Amnistia Internacional 8-10), Biblioteca Poble-sec Francesc Boix (carrer de Blai, 34).

El premi per a la persona guanyadora de cada modalitat és un trofeu i  500 euros, mentre que la persona finalista serà premiada  amb un trofeu i 200 euros.

El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants-Montjuïc, entitats de la Marina i personalitats especialistes en les diferents modalitats del certamen. El seu veredicte es farà públic durant l’acte de lliurament de premis, el dimecres 24 de maig a les 19 h a la Biblioteca Francesc Candel.

Més informació 

Bases del certamen literari Francesc Candel 

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.Publicacions relacionades

La cosidora, una autèntica lluitadora de la seva llar

L’ofici de la costura va ser un assoliment de les dones en pro de la lluita per la igualtat, però

MPOC….i això què vol dir?

Equip d’Infermeria CAP la Marina El proper 16 de Novembre és el dia Mundial contra la malaltia pulmonar obstructiva crònica

Auditori ple en la presentació del llibre “Voces y Gritos del Silencio” de Nicanor López

Per Patricia Rubio// El passat dia 21 va tenir lloc a la Biblioteca Francesc Candel la presentació del llibre de

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*