Clarianes El temps actual a La Marina +8°C, Clarianes

El Polvorí es connectarà amb ascensors des de Ferrocarrils Catalans fins a Segura

El Polvorí es connectarà amb ascensors des de Ferrocarrils Catalans fins a Segura

Les persones amb mobilitat reduïda, la gent gran i altres malalts han estat els més perjudicats fins ara per les condicions geogràfiques naturals on està situat el barri del Polvorí. Doncs al ser-hi a la muntanya, per anar-hi des de la part neuràlgica del barri, plaça Marina per eixample,  s’ha de pujar escales. Hi ha les mecàniques, però no han estat suficients per garantir l’accebilitat dels que tenen més dificultats.

Aquesta realitat sembla a poc d’arribar al seu fi.  Aquesta setmana els veïns del Polvorí van rebre resposta a una reivindicació que porten  des de fa anys, uns ascensors que pugin des del carrer de Ferrocarrils Catalans, on actualment són les escales mecàniques, fins al carrer Segura.

Imatge virtual dels futurs ascensors

El dimarts 14 de març, l’Associació de veïns del Polvorí va convocar una reunió al veïnat per escoltar la proposta del nou projecte d’ascensors. A la reunió a més de la directiva de l’Associació, on va parlar l’Eli Rolando, també va ser-hi la Consellera Esther Pérez i els tècnics que porten el projecte.

Materials de construcció que s’utilitzaran al projecte.

Llavors es va explicar que l’objectiu és la millora de l’accessibilitat del tramo Ferrocarrils Catalans-Segura, a fi de garantir la mobilitat de totes les persones que hi viuen al Polvorí, amb un projecte integrat amb l’entorn i  tenim en compte aspectes de seguretat vial. Els ascensor connectaran des de Ferrocarrils Catalans fins a la Plaça Durruti i des de aquesta fins al Carrer Segura.

El calendari d’obres encara no s’ha donat a conèixer, però es preveu iniciar-les aquest any i concloure’ls durant aquest mandat.

 


Etiquetes d'aquesta publicació:
ascensors Polvori

Publicacions relacionades

50 anys d’ ‘Els Altres Catalans’, de Paco Candel

La Generalitat acull l’acte institucional per celebrar l’aniversari de la publicació de l’històric llibre de l’escriptor MARTÍ MOLINA| Ja fa cinquanta

Alberto Fernández Díaz: “Barcelona està paralitzada, gairebé no es prenen decisions”

Miquel Vera | Alberto Fernández Díaz, l’actual líder del Partit Popular a Barcelona, va néixer l’any 1961 en una família

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*