Guanya una ruta de la tapa gratis. Apunta’t.

cartell concursS’han acabat el dies de vacances i recuperem els dies de rutina. Per fer el canvi més lleuger, l’Associació de Comerciants, amb la col·laboració de Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem per primera vegada un concurs per escollir una persona que ocupi una de les tres places de membre del jurat de la propera edició de La Marina Tapea. Aquest jurat serà l’encarregat d’escollir quina és la millor tapa del barri.

Per participar-hi, us heu d’adreçar a les botigues associades de l’Associació de Comerciants la Marina des del dia 19 de setembre fins a l’1 d’octubre de 2016,  i emplenar el revers del comprovant de compra amb el vostre nom, cognoms i telèfon per contactar amb vosaltres i introduir-lo a l’urna que trobareu a cada botiga.

El sorteig de la plaça com a membre del jurat es realitzarà el dia 6 d’octubre, a les 12h, al programa de ràdio Més a prop teu, de Javier Artiga, de l’emissora La Marina FM (102.5 FM).

La persona afortunada, juntament amb un acompanyant que ella esculli, els divendres de ruta tindran pagada la tapa que apareix al cartell de cada establiment que hi participa, per fer-ne la valoració i escollir quina és la millor tapa del barri.

El restaurant que obtingui la millor valoració dels membres del jurat serà l’amfitrió de la festa final de La Marina Tapea, que es farà el divendres 25 de novembre, amb batucada i animació.

Us animem a participar-hi, Mariners!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.