Enregistrat un robatori al forn Granier del Passeig de la Zona Franca

Vista exterior de la forneria Granier al Passeig de la Zona Franca.

El diumenge a la tarda les càmeres de seguretat de la forneria Graner, ubicada al Passeig de la Zona Franca, cantonada Foneria, van enregistrar un robatori a una veïna.

A les sis de la tarda, dues parelles d’avis hi prenien el te. A la taula de darrere seu es va seure una altra persona. Al vídeo es pot veure clarament com aquesta persona surt del lavabo i com maniobra per emportar-se la bossa de la parella que acompanyava en Jacinto, el veí que ha denunciat a La Marina el robatori.

Es van adonar del succeït quan marxaven. Immediatament es van posar en contacte amb la Guàrdia Urbana que els va recomanar bloquejar totes les seves targetes. Així ho van fer. I també van posar la denúncia als Mossos d’Esquadra.
El que més li pesa a la veïna que ha estat víctima són unes fotos de la seva filla, que fa quatre mesos va morir de càncer i que guardava al seu mòbil.

El propietari del local els ha facilitat el vídeo del robatori. En Jacinto el va presentar als Mossos, però li van dir que encara ho ha d’analitzar la Policia Científica.

Pots tornar a veure el vídeo aquí: https://www.facebook.com/lamarinacat/videos/1198682170263036/

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.