Precampanya a la Marina, Maragall torna al barri

Ernest Maragall acompanyat de veïnes de la Marina.

Tot i que encara estem a tres mesos de les eleccions municipals i que entremig haurem d’afrontar les eleccions generals, els partits polítics ja han arrencat la precampanya. Aquest dissabte a la Marina, Esquerra Republicana ha tornat amb l’Ernest Margarall per segona vegada.

El candidat va fer un recorregut que va iniciar al barri del Polvorí, on membres de l’Associació de veïns li van explicar les necessitats que pateixen i li van fer conèixer la proposta de treballar l’edifici de Cos de Guàrdia convertint-lo en un centre cultural de referència.

Tot seguit, va baixar al Mercat de la Marina on va trobar-se amb el concurs de les truites, tot i que ja no en quedaven. Hi va parlar amb els botiguers, que també li van fer arribar les seves demandes, i amb molt veïns, a peu de carrer, ja que dissabte és el dia més concorregut al mercat.

En declaracions a la Marina ha assegurat que en aquesta visita “ha confirmat la impressió que va tenir a la primera visita a la Marina: que aquest és un tros de la ciutat molt important com per deixar-la que vagi fent sense donar-li el lloc que li correspon”. La ciutat ens hem de prendre seriosament el que vol dir la Marina des del punt de vista urbanístic, de qualitat de vida dels seus veïns, de l’habitatge, la neteja… en aquesta visita he pogut afegir detalls, concreció i volem comprometre’ns seriosament.

Hi ha alguna proposta de projecte específic des d’ERC pel barri?
Hi ha un projecte ambiciós i potent que tenim pel conjunt del barri i em comprometo a tornar a presentar-lo i que se’ns vegi i se’ns pregunti i que el puguem compartir i la gent el pugui conèixer i criticar i fer-lo seu. Perquè només així podrem realitzar-lo, no des d’un laboratori. És un projecte urbanístic, econòmic, cultural i educatiu, amb aspectes que creiem necessaris al barri.

Tot seguit Maragall i una comitiva de veïns militants que l’acompanyaven va continuar amb la mateixa dinàmica visitant Can Farrero, Plus Ultra, la Vinya i Can Clos. Va arribar a les 12.00 del matí i va acabar la visita al voltant de les 3 de la tarda.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada