Aquesta temporada continuen molts programes de La Marina FM 102.5

Redacció: Sandra i Yohany Limpias

Torna “Amb veu de dona” dimarts de 18 a 19 amb la Fanny López i la Teresa Rico

 “Amb veu de dona”, dirigit per la Fanny López i amb la col·laboració de la Teresa Rico és un programa que busca donar visibilitat a les iniciatives de dones a diversos àmbits.

Així, el ventall de temes que tractem és molt ampli: la nutrició, les activitats del barri o iniciatives empresarials. “L’essència del programa és la dona, però no des d’un punt de vista sexista ni excloent, sinó que pretenem donar veu a qui tant de temps va estar callada”, assegura la Fanny. Sempre es busca el testimoni de dones emprenedores, lluitadores, artistes, aficionades, professionals, del nostre barri o d’altres. Si teniu coses a dir, aquest és el vostre espai.

Cada dimarts de 18:00 a 19:00 sentiu-nos en directe!

“Cine en serie” suma 80 programes, i continua…

“Cine en serie”, el programa més esbojarrat, es renova amb la conducció d’en Jordi González, la col·laboració de l’Ivan Hervas i la incorporació de l’Aida Ferrer. Tots plegats formen l’equip dels amants del cinema.

Aquest és l’espai radiofònic dedicat a la divulgació de les estrenes de pel·lícules i sèries d’actualitat, que comenta i recomana noves produccions audiovisuals,  sovint fora del circuit comercial.

Aquesta temporada el format amb la incorporació dels tràilers de les estrenes, música renovada i noves seccions. Cine en serie ha emès ja més de 80 programes. El to irreverent del programa, la punta d’humor i la proximitat amb els oients el converteixen en un del magazins més singulars de La Marina FM (102.5).

Cada dijous de 20:00 a 22:00 sintonitza al 102.5 de la teva ràdio per escoltar tota la actualitat del món audiovisual en un parell d’hores!

Festa Major…. perquè a La Marina 102.5 ens va la marxa!

Des de fa més de cinc anys, el Joan Noguera ens ofereix tota mena de notícies sobre l’actualitat de la música catalana. Com ja és tradició, a Festa Major sentirem les millors sardanes i el folklore català, a més de assabentar-nos de l’agenda setmanal sencera dels actes que se celebraran a Catalunya relacionats amb aquest gènere.

A més, el programa rep la visita de col·laboradors, i es fan trucades a directors d’orquestres, i al Palau de la Música de Barcelona. Si t’interessen les sardanes, el folklore català i els balls dansaires, aquest és el teu espai. Gaudeix-lo cada diumenge de 8 a 10 hores del matí.

Cada divendres sent l’univers La Gota…

“En una gota cabe un universo entero”, és la frase de Kapuściński, periodista, escriptor i assagista polonès que inspira el nom d’aquest programa cultural conduït pel Nelson Vera i acompanyat d’un equip de col·laboradors i columnistes.

Aquí es tracten tot tipus de temes d’interès general i dels més amagats. Hi trobaràs tota la informació sobre l’actualitat social i un ampli recull de les músiques de l’univers, dins de la mateixa gota. Aquí s’hi val tot, hom creu en un món més just i regular, lluminós i artístic, tolerant i somiador.

Sintonitza els 102.5 graus Farenheith per escoltar-lo cada divendres en directe de 20:00 a 21:00. “Tenim un micròfon i el pensem utilitzar per crear el nostre univers, veniu-hi!”

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.