Entitats de La Marina protagonitzen la segona edició del Nadal Solidari al Museu Olímpic

El Projecte Nadal Solidari que impulsa el Museu Olímpic busca posar en relació entitats esportives de la ciutat de Barcelona amb d’altres entitats que vetllen per col·lectius desafavorits, en aquest cas del barri de La Marina i en què el primers fan donacions de material esportiu que els segons en requereixen per fer la seva tasca social.

Aquest anys, l’organització es va fer conjuntament entre el Museu Olímpic i la Federació Taula d’Esport de La Marina. Andreu Ferrera, president d’aquesta última entitat ho valorava així: “En participar-hi ens fem un regal a nosaltres mateixos, hem fet de nexe entre les nostres entitats que acullen aquesta solidaritat i d’altres que l’emeten i això ha estat fantàstic, estem molt orgullosos i contents”.

Entre les entitats donants, un total d’onze, hi són el Club de Tenis Barcelona, el Club Natació Atlètic Barceloneta, la Federació Catalana d’Handbol, i la de Basket, entre d’altres. “Hem preparat unes caixes, plenes de pilotes de bàsquet, de rugbi, de handbol, hi ha frisbees o discos voladors, samarretes i molt material de roba, en funció de les necessitats de cada entitat” va afirmar una de les tècniques del Museu.

Les entitats que se’n van beneficiar van ser la Fundació Mans a les mans, la Fundació Sant Pere Claver, l’Escola Especial Montserrat, el Servei de Dinamització d’Infants i Adolescents Imagina’t i el Casal d’acollida i emergències Gatzara. Totes treballen amb nens, nenes i joves del barri.

Totes les entitats van expressar la seva alegria i satisfacció en ser considerats per al projecte. En Diego, membre de la Federació Taula d’Esport i del club de rugbi, Barcelona Universitari,va dir: “No és només un acte solidari, sinó que engloba tot el treball que fem les entitats juntament amb la Federació”. I en Toni, un altre dels membre afegia: És un gran esforç, crec que s’hauria de fer més sovint per poder arribar a l’esport que no es fa perquè hi ha moltes mancances”.

És la segona edició d’aquest projecte, que es va celebrar el 14 de desembre al Museu Olímpic.  El Museu ha decidit prioritzar els barris que hi són al costat de la seva seu. Per això van arrencar l’any 2017 amb Poble Sec i l’any 2018 ha estat el torn de La Marina.

La Federació Taula d’Esport de La Marina és l’ens que aglutina totes les entitats esportives que hi són al barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.