Joves del barri visiten les instal·lacions del Port per conèixer opcions laborals

  Una trentena de joves dels diferents programes de la Fundació Mans les mans van visitar el Port de Barcelona per conèixer dues empreses logístiques a escala internacional: Grup Mestre i Hutchison Port Holdings. Van aprendre com és el recorregut de  les mercaderies des que arriben al Port per mar fins que es distribueixen per terra.

  El grup de veïns que va organitzar la visita junt als col·laboradors del Port.

  Els organitzadors; Josep Maria Pérez, Juan Carlos, José Carrero, tot tres extreballadors del Port; i Adolf Romagosa, exdirector del Port, van fer de guies i els van ensenyar totes les instal·lacions i el treball que feien. Maria Mestre, propietària del Grup Mestre, que té nombroses empreses al circuit del Port, també va tenir paraules per motivar els joves.

  A més, s’hi va sumar un representant de la coordinadora d’estibadors del Port. Els nois i les noies van pujar a les màquines per fer-se una idea del treball i així, amb moltes preguntes i explicacions, van completar el recorregut.  José Carreño, veí jubilat de la Guàrida Civil també els va explicar el sistema de seguretat del Port, en què abans havia treballat.

  Un grup dels joves que van participar de la visita.

  Josep Maria Pérez,  va valorar la l’activitat com a molt positiva tant pels nois i les noies com per aconseguir una apertura del Port cap a la Marina.

  L’objectiu de la visita, que es va realitzar el 23 de maig, va ser motivar els joves i mostrar-los les possibilitats de sortides laborals que tenen al seu abast. La visita va durar tot el matí, des de les 9.30 fins a la una de la tarda.

  FES UN COMENTARI

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada