Es reprenen les obres per a la construcció de les pistes de bàsquet a Can Farrero

Acord entre el veïnat i l'Ajuntament

Maquinària en marxa per a la construcció de les pistes de bàsquet a Can Farrero.

A Can Farrero, aquest matí, com fa alguns dies, concretament des del 26 de març  les màquines han tornat a funcionar. Hi ha una excavadora removent el terreny.  S’han reprès les obres per construir les pistes de bàsquet i voleibol que fa algunes setmanes, ni ben van començar, van haver d’aturar-se per la disconformitat del veïnat que, en protesta, s’hi van instal·lar davant les màquines i va impedir-ne l’avanç.

El passat 23 de març, els veïns de Can Farrero, es van reunir amb la regidora, Laura Pérez i el seu equip tècnic. De la reunió va sortir un acord pel qual els veïns, malgrat el seu desacord, es comprometien a no impedir la construcció de les noves instal·lacions esportives. L’Ajuntament, per la seva part, es comprometia a escoltar-los i atendre les seves reclamacions, a fi de garantir-ne un bon ús.

En el propers dies l’equip de l’Ajuntament s’haurà de reunir amb els veïns de la Plataforma Can Farrero no se Toca, per determinar les mesures que permetin millorar els plantejaments inicials i complir així, l’acord signat per totes dues bandes.

D’altra banda, també hi ha veïns que des d’un principi van donar suport a la iniciativa. Van realitzar un manifest mitjançant el qual ho expressaven i en el què també feien èmfasi en la necessitat de més espais d’esport a l’aire lliure al barri.

Teniu a sota el manifest de totes dues bandes, que han estat publicat a l’edició impresa d’abril de La Marina: 

Manifest Plataforma Can Farrero
Acord entre l’Ajuntament i la Plataforma Can Farrero no se toca per les pistes de Bàsquet.

 

Manifest de L’Engranatge, Taula d’Esports, Unió d’Entitats, i l’agrupació Dones La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.