Desacord en la construcció de les pistes de bàsquet i voleibol a Can Farrero

  La Guàrdia Urbana pren nota de les dades dels veïns que van impedir l'inici de les obres a Can Farrero.

  L’Ajuntament, amb el finançament del Pla de Barris, té previst la construcció d’unes pistes de basquet i voleibol al Parc de Can Farrero. Les obres haurien d’haver començat avui però no ha estat possible perquè una trentena de veïns han impedit que els operaris municipals ho fessin.

  El projecte divideix al veïnat. D’una banda hi ha qui el recolza i per visibilitzar-lo han recollit signatures. Però, d’altra banda, també hi ha veïns que no estan d’acord en que es pavimenti cap zona del parc. Al·leguen que és incoherent posar-hi ciment  i asseguren que, en l’estat actual, té altres usos com el correfoc, el concurs de les paelles, d’entre altres.

  L’Ajuntament, per la seva part, assegura que el projecte és fruit d’una demanda veïnal que ve de lluny i que és una necessitat que molts veïns han estat reclamant des de l’elaboració del Pla de d’Actuació del Districte.“El tema també va sortir a la plataforma decidim.barcelona i ha estat present als diferents espais de participació oberts en el marc del Pla de Barris”,  ha declarat a la Marina, Xavier Ferrer, conseller tècnic del districte. Qui alhora ha assegurat que estan oberts a dialogar i a resoldre totes les dubtes i temors de futurs mals usos que se’n puguin derivar.

  Avui a la Casa del Rellotge haurà una reunió del veïnat de Can Farrero i els tècnics del districte seran present per explicar la seva proposta.

  FES UN COMENTARI

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.