Connexió La Marina – 23/04/18

Avui tenim a les nostres companyes al carrer, voltant pel barri de la Marina, per saber com s’està vivint aquí el dia de Sant Jordi. Demà ho podrem escoltar, aquí al Connexió La Marina.

Però per avui també tenim preparat un programa especial, que no us podeu perdre. D’aquí pocs minuts rebrem la Taula de Dones de La Marina, l’organització que agrupa persones i entitats sensibilitzades amb el col·lectiu femení i feminista del barri. Amb elles muntarem aquest programa especial, en motiu del Dia de Sant Jordi, amb recomanacions de llibres i moltes sorpreses.

Abans però, farem repàs a l’agenda, a la previsió meteorològica, i a la situació actual de les carreteres amb el Servei Català del Trànsit, que ja us podem avançar que la situació a Barcelona segueix força complicada amb tota la gent passejant pels carrers.

Que per cert, ara mateix comença, a les 7 de la tarda, la 69a ballada de sardanes de la Diada de Sant Jordi a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, amb la Cobla La Principal de la Bisbal, on hi tenim presentant l’acte dues veus d’aquesta casa, en Joan Noguera, presentador del programa Festa Major, i la Lorena Hens, col·laboradora del Connexió La Marina. Ens encantaria ser allà per veure-us en acció però ens toca treballar! Així que a qui li agradin les sardanes ja sap, s’hi pot acostar, que encara són a temps.

I no m’enrotllo més. Com sempre, estarem fins les 8 del vespre aquí, a La Marina FM, al 102.5 de Barcelona. A les vies de so, avui estic jo mateix.

 

Vinga, comencem!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.