Jordi Fexas: “Gastem 175 milions en neteja i 125 milions en cultura, fins que no invertim això, no podrem presumir de ciutat”

Avui dia 9 de maig ha tingut lloc una nova sessió del debat de consellers al Connexió la Marina.

En aquesta ocasió hem comptat amb la participació de l’Esther Pérez (Barcelona en Comú), en Jose Antonio Calleja (Partit popular) i per primer cop hem comptat amb la presència d’en Jordi Fexas, conseller protaveu d’Esquerra Republicana al districte de Sants Montjuïc. Malauradament, la resta de partits ( PSC, CUP, Grup Demòcrata i Ciutadans) no han pogut assistir aquest cop per motius d’agenda.

El programa s’ha dividit en tres eixos que l’han dirigit. En primer lloc s’ha parlat sobre la implantació dels nous serveis de seguretat al districte que han donat molt que parlar degut a la seva insistent demanda per part dels veïns.

El segon tema que s’ha posat sobre la taula ha sigut el del carril bici de la Zona Franca i la seva controvèrsia en quant a endarreriment d’un carrer que estava previst per ser construït al febrer però que segurament no es construeixi fins al 2019.

Finalment, el programa ha acabat amb el debat sobre la neteja al barri i la cooperació cívica entre veïns i tècnics de neteja per poder arribar a assolir una situació òptima de neteja als nostres barris.

Vols saber més? Escolta-ho o mira el vídeo del debat!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.