La “Taberna del Conde” es renova i amplia la seva oferta

Ambients confortables i menús de mig dia, entre les seves apostes.

Amb un ambient renovat de  dalt a baix i amb una oferta ampliada, torna després d’un breu recés, el just per fer les reformes, la Taberna del Conde. Miguel Angel i Pilar Diaz, els seus gestors des de fa cinc anys, renoven la seva aventura tavernera i mantenen la seva aposta per la proximitat, la varietat i la qualitat un servei que consideren orientat a amics i veïns,  més que a clients .

Inspirats en les cultures i el bon paladar de casa, s’afegeix a la seva ja variada oferta gallega i andalusa i als seus populars mariscades i graellades, els menús de migdia dia i caps de setmana, que barregen la tradició dels plats de l’avia amb la cuina moderna. Un primer, un segon, la beguda, el pa i les  postres o cafè a un preu de 9.90 euros entre setmana y 15 euros els caps de setmana, son les opcions. Entre alguns dels plats per triar: la paella marinera dels dijous, el conill amb caragols, els canelons de la casa,  el salpicó de marisc, el llom als quatre formatges o las “nueves de peix.

image7 image3-2

A més, el local ubicat al carrer de la Foneria, 46 té una sala amb capacitat per acollir fins a 40 persones i una terrassa interior que pot encabir-ne 28 més; pel que és ideal per acollir qualsevol acte social. Els taverners remarquen la capacitat de flexibilitat i adaptació a tots els pressupostos, pel que  no hi caben excuses per fer-hi celebracions.

Miguel Angel i Pilar porten quasi tota la vida al barri  ambdós consideren que el comerç a La Marina ha de ser atractiu al veïnat a fi de que  no hi hagi necessitat de sortir al centre a buscar opcions. “La vida de les ciutats és als barris i els comerciants hem de ser capaços d’innovar”, conclouen entusiastes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.