Records i música per celebrar les festes majors d’Eduard Aunós

Avui divendres, el barri d’Eduard Aunós ha donat el tret de sortida a les seves festes majors que duraran tot el cap de setmana amb activitats per menuts i grans.

Amb un taller i un recorregut de batucada pels carrers del barri que han gaudit els més petits s’ha passat el relleu al pregó, el qual aquest any ha estat protagonitzat per la Montse, la funcionària de correus que ha repartit les cartes al barri durant més de 30 anys. Per donar pas a la Montse, tant el president de l’Associació de Veïns, Jordi Ortega, i la consellera de barri, Esther Pérez, han volgut dedicar unes paraules fent valdre l’esforç que s’ha fet per millorar el barri, com ha dit l’Esther “volem que el barri sigui un referent de comunitat, és un barri que es fa estimar, tot i això segueix estigmatitzat, cosa que s’ha de canviar”.

Al seu torn la Montse ha fet un discurs molt emotiu, abans que res ha agraït l’oportunitat de fer el pregó, i ha destacat la capacitat del barri d’acollir a les persones i el fet de ser tots com una gran família de gent treballadora i humil. “Carta a carta he anat coneixent a les persones del barri i alhora que he treballat he passat molts bons moments, tot i no ser del barri m’heu fet sentir com d’aquí”, així ha recordat els 30 anys que fa que treballa al barri i com les coses han anat canviant amb el temps.

Un cop finalitzat el pregó s’ha fet la traca d’inici i ha començat la música que durarà fins la nit, amb el grup Descontaminación. Durant tot el cap de setmana les activitats continuaran com per exemple amb una gimcana infantil demà dissabte o, com a novetat, aquest any es farà la primera edició del concurs de paelles. Esperem que gaudiu!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.