Una matinal esportiva plena de complicitats

Foto final de la matinal esportiva a Ca Clos.

Hi va haver de tot. Exercici, diversió, menjar, però sobretot un espai per a la reflexió i la

Va haver-hi de tot. Exercici, diversió, menjar, però sobretot un espai per a la reflexió i la reivindicació per la igualtat entre homes i dones. Es notava l’esgotament generalitzat que hi ha per com funcionen les coses i també les ganes de fer-se escoltar. D’altra banda, l’esport agrada, i si es fa en grup, amb xerrades i molt bon rotllo pel mig, millor. La matinal esportiva, Temps d’esports, temps de dona,  que s’organitza des de fa alguns anys, va ser un èxit de convocatòria. Així la van fer constar les més d’un centenar de dones que hi van participar a Can Clos, dissabte passat.  Se sentia l’ànim de no se sap ben bé què, que ens va deixar el 8 de març. Una cosa especial.  Aquesta complicitat que sense que ningú digui res, se sap que hi és.

Representants de totes les entitats organitzadores i col·laboradores.

L’organitzava el Centre Cultural Estrelles Altes, amb la col·laboració de l’Associació veïnal de Can Clos, ARY esport, l’Associació Guineo-Catalana del barri, el Districte i aquesta casa, la Marina, que també va aportar els seus micròfons per a la transmissió.

Els micròfons de la Marina FM 102.5 van retrasmetre tot l’acte.

Totes les participants van aguantar les gairebé dues hores i mitja que va durar la matinal, amb una temperatura que dissabte al matí rondava els 18 graus, però que sota el sol semblaven molts més. La gimnàstica rítmica, els aeròbics, la sevillana i l’Afrobeat, un ball africà, entre d’altres, van ser els ritmes que es van seguir. Tampoc no va faltar molta aigua, la foto il·lustrativa i un bon entrepà en acabar, patrocinat per l’Associació amfitriona, la de Can Clos.

Les veïnes participants mentre es feien els parlaments.

Agraïments, molta complicitat i encoratjament a seguir lluitant van ser les constants en les paraules d’inauguració, fetes per representants de cadascuna de les entitats col·laboradores, a més de Toñy Fernández, presidenta de l’entitat organitzadora, el Centre Cultural Estrelles Altes i Esther Pérez, Consellera del Districte que també va participar-hi.

Escolteu l’audio de la matinal esportiva aquí:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.