10 anys de la nova Biblioteca Francesc Candel

Biblioteca Francesc Candel

El 26 de novembre de 2006 va obrir les portes la nova Biblioteca Francesc Candel, un equipament cultural i de proximitat per als veïns del barri i del districte de Sants-Montjuïc. Aquesta nova biblioteca neix de l’ampliació i trasllat de fons de l’antiga biblioteca situada al parc de Can Sabaté, que va obrir les portes l’any 1987 i que va prendre el nom de l’escriptor i veí del barri Francesc Candel.

Per commemorar aquests 10 anys de la nova biblioteca ho volem celebrar amb els nostres veïns i veïnes amb diferents activitats que esperem que les gaudiu i us agradin, i que les podeu consultar a l’agenda d’aquest mateix diari, a la nostra pàgina web i facebook de la biblioteca i a la mateixa biblioteca.

Celebració de la inauguració de la Biblioteca Francesc Candel l'any 2006
Celebració de la inauguració de la Biblioteca Francesc Candel l’any 2006

Durant tot el mes també tindrem el concurs per commemorar els 10 anys del cicle Road Movies, on els usuaris podran votar quina és la pel·lícula que els hi ha agradat més de tot el cicle, i que projectarem el mes de gener. El guanyador rebrà un xec regal per gastar a la botiga VideoInstan i 10 passis per entrar a la Filmoteca de Catalunya.

També volem presentar la nova mascota de la sala infantil, i farem un concurs adreçat als usuaris infantils de la biblioteca perquè ens diguin quin seria el nom que els agradaria que portés la nova mascota, que a partir del 30 de novembre ens acompanyarà en el dia a dia dels més petits de la biblioteca. Si voleu participar és molt fàcil, només fa falta que tingueu el carnet de la biblioteca i us podeu emportar un fantàstic regal. El guanyador es farà públic el mateix dia 30 de novembre en l’acte de presentació de la mascota.

Finalment, a partir del 21 de novembre, tindrem el mur  A la biblioteca m’agradaria……, espai on volem que els nostres usuaris ens diguin que els agradaria que la biblioteca fes que no està fent, i ens deixés tots els seus desitjos per poder-los tenir en compte a l’hora de programar noves activitats i serveis a la biblioteca.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.