Ja hi es a punt La Fira marinera i de Pagesia 2019

Ja ha arrivat la fira marinera i de pagesia. Com cada any, tot el barri sortirà al carrer per a disfrutar de les parades de comerciants, artesans i entitats locals en un ambient festiu. Al llarg del día, els veïns i veïnes de La Marina podran gaudir dels stands de 34 comerços de la zona, que de segur no deixen indiferent a ningú. A més, 15 artesans especialitzats en fires completaran l’equip visible del día.

 

El tret de sortida serà cap les 10 del matí amenitzat amb danses urbanes de la mà de  Lola fit & Dance. Al voltant dels tres quarts d’onze es donarà lloc a una exhibició d’Infinity Jump and fit, en el mateix moment  que s’iniciaran els parlaments del Ajuntament, amb la Carolina López, Consellera de Comerç i Laura Pérez, regidora del Districte Sants-Montjuïc que parlaran de la situació i projecció dels negocis de proximitat al barri.

 

I si la fam estreny, no us preocupeu. Aquest any el nivel de l’espai gastronòmic hi promet ser força alt amb la participació de nous restaurants amb les seves paradetes ambientades amb els motius del propi hosteler. Exemples com La Placeta de Manu, el restaurant Lys o Celler Marina asseguren una experiencia gastronómica plena.

 

La resta del día es desenvoluparà amb tallers, balls, teatre i poesía amb temperatures i sol primaveral. Cal recordar que pels més petits que un mariner contacontes passejarà per tota la fira per narrar històries del barri i la mar, a més, per cada ticket de compra durant la fira, es regalarà un ventall commemoratiu.

 

L’equip de La Marina hi serem a la carpa número 12 retransmetent en directe el transcurs del día a través de la 102.5 FM. Visiteu-nos.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.