El Port de Barcelona acollirà la seva 5a Cursa Nocturna el 21 de setembre

Port de Barcelona

El proper 21 de setembre el Port de Barcelona celebrarà la 5a edició de la Cursa Nocturna del Port de Barcelona, que recorrerà a la mitjanit el recinte portuari català per zones que habitualment són d’accés restringit al públic com el moll Adossat o el trencaones en horari nocturn.

La prova atlètica d’enguany estarà disponible en les modalitats de 5 i 10 quilòmetres per fer-la accessible a corredors de tots els nivells. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web de la cursa: https://www.cursaportbcn.com/ i estaran obertes fins al proper 19 de setembre o fins a assolir els 2.000 inscrits.

La inscripció inclou una samarreta tècnica de màniga curta Dry-Tec Plus commemorativa de la Cursa; servei de guarda-roba; hidratació al quilòmetre 5 i a la meta; assistència sanitària; cronometratge ChampionChip; fotografies del corredor; estacionament gratuït i un diploma commemoratiu de la cursa. Així mateix, se sortejaran entre els corredors un viatge a les Illes Balears amb Baleària i dos vols en helicòpter per Barcelona amb Cat Helicòpters.

Itinerari. La cursa sortirà des del moll de Drassanes a les 23.45 hores, continuarà pel moll de Barcelona i girarà cap al moll de Sant Bertran fins a arribar a la rotonda del moll de Ponent per travessar el pont Porta d’Europa fins al trencaones. Des d’allà tornarà pel Pont Porta d’Europa i seguirà pel moll de Sant Bertran fins a arribar a la meta, al Portal de la Pau. Les dues modalitats, de 5 i 10 quilòmetres, compartiran recorregut fins arribar al trencaones on els corredors que realitzin la versió més llarga recorreran el moll Adossat per la línia d’atracada dels creuers i tornaran pel trencaones.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.