Jero Carmona disputarà el Mundial de Washington ’18 amb la Selecció Espanyola

L'equip CE La Marina on juga Jero Carmona, (el número 8)

El passat 31 de març, Badalona va acollir el Campionat d’Espanya de Bàsquet per a sords. La cosa va estar molt renyida entre el CES Badalona, el DS Altatorre i el ASORCAS Castellón, però al final, el madrileny equip d’Altatorre es va proclamar campió.

En Jero no es trobava en aquesta final però la seva perseverança i la seva manera de fer ha agradat els entrenadors de la Selecció Espanyola i per això és un dels escollits per jugar en el pròxim Mundial sots 21 per a sords, pel qual la selecció es va classificar fa mesos. Aquest Mundial es disputarà el juliol a Washington.

El diumenge 8 d’abril, els jugadors de molts equips espanyols es van concentrar al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat junt amb els responsables i tècnics de la Selecció espanyola de Bàsquet per a sords, on el Jero juga amb el número 8. La selecció vol seguir sumant victòries. De fet, en Jero va formar part de la selecció espanyola de bàsquet que va emportar-se l’Or en el passat Europeu de Bàsquet per a sords sub-20.

L’equip busca patrocini i suport per l’equip perquè els nois puguin gaudir plenament de l’estància i la vivència a Washington. Estan decidits a endur-se la medalla d’Or.

Una vegada acabada la concentració en Jero va tornar amb el seu equip, el Junior del CE la Marina que està disputant una de les seves millors lligues. L’equip es troba amb 19 punts en la primera plaça només a un punt per sobre del segon. Tot i que està sent molt disputada, l’equip del barri confia en les seves possibilitats i espera un final bo.

Durant aquests cap de setmanes han anat guanyant partit rere partit. D’aquesta manera han guanyat contra el C.B Sant Andreu i el C.B Corbera.

Els jugadors de l’equip estan animats perquè són a la part alta de la lliga i s’esforcen per seguir així el que resta de competició.

L’esport serveix per a molt, i el Jero n’és un exemple. La seva sordera no ha estat cap impediment. L’esport li ha servit per trencar barreres i des dels 4 anys gaudeix com un més de l’equip. L’Esther, la seva mare ho entén així: “A nosaltres en Jero ens ha ensenyat a saber que si una cosa t’agrada, s’ha de lluitar contra tot per aconseguir-la”. A més, els seus companys estan molt entusiasmats sabent que el seu company participarà en un torneig a escala mundial.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.