Connexió La Marina, el nou magazín d’actualitat del barri

En directe, cada dia de 19 a 20h a LA MARINA (102.5FM).

Aquest dilluns 12 de febrer, Connexió La Marina veurà la llum amb el primer programa en directe a partir de les 19h. L’espai tindrà una durada d’una hora i s’emetrà de dilluns a divendres a LA MARINA (102.5FM).

Es tracta d’un magazín d’actualitat local que conté una primera part informativa comuna a tots els dies de la setmana, mentre que la segona part variarà en funció del dia. Dilluns es repassarà l’actualitat esportiva; dimarts serà el dia per fer un cop d’ull a temes de societat; dimecres s’analitzarà la situació política; dijous se centrarà en la cultura més propera; i, divendres, comptarà amb la tertúlia històrica d’Arrels.

Entrevistes, tertúlies, reportatges, debats i connexions en directe. Aquests seran els 5 eixos d’acció del nou magazín, que espera aplegar els veïns i les entitats del barri perquè es facin seu aquest espai de comunicació pública. Un programa obert a la participació en directe, obert a noves propostes i a funcionar com un altaveu de les necessitats del barri.

Al capdavant de l’espai hi serà Aran Comín que, juntament amb un extens equip de col·laboradors, redactors, productors, periodistes i reporters, conduirà el programa habitualment. Altres noms que destacaran són Lorena Hens i Vanesa Seco de Herrera, encarregades d’acostar la política als oients; Carlos Arnal, qui se submergirà en els aspectes més culturals; o el trio format per Salvador García, Josep Vicenç i Julio Baños.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.