5 temporades de “Més a prop teu” amb Javier Artiga

La llum vermella de l’estudi s’engega al so del “Bon dia” narrat per la veu del locutor Javier Artiga. L’espai “Més a prop teu” celebra aquest curs cinc anys amb una audiència fidel i agraïda a les explicacions, curiositats i selecció musical del capità de la franja matinal de La Marina (102.5FM).

Javier Artiga celebra que “la major satisfacció és fer allò que t’agrada, estar en contacte amb aquelles persones que t’escolten cada dia i en conseqüència no necessàriament no es un esforç, és un plaer”.

El conductor reconeix que el seu pas per la televisió va ser treballar en equip i a la ràdio és treballar individualment, “em sento més còmode a la ràdio, perquè et permet ser més jo mateix”.

Pel seu aniversari té una tradició “fa anys quan arribava el meu aniversari, posava 33 años de Julio Iglesias, però va arribar un temps que aquest tema es quedava curta malgrat que deia 33 anys més la voluntat. Avui m’he de resignar amb l’altre cançó que sona sempre pel meu aniversari Me olvidé de vivir”.

I acaba amb un missatge “Després de quatre anys de sentir-me més a prop dels oients de La Marina és el que sincerament repeteixo cada dia és gràcies pel vostre carinyo, atenció i lleialtat”.

Glòria Salvador, la dona de barri i col·laboradora del programa, va començar al món de la ràdio al poble de Falset d’on va créixer. Corria l’any 1957, encara recorda aquells tocadiscos i la paraula deejay encara sonava verge al nostre país. Els anuncis es recitaven “a viva veu” entre cançó i cançó i parlaven en castellà.

Dona de ràdio, mare i actualment àvia s’enfronta cada matí per recórrer els indrets més inhòspits de la nostra geografia amb aquell encant que sona a sarsuela els caps de setmana.

“Després de disset anys fent ràdio aquí em sento segura. He viscut pel barri i allà on feia falta em presentava. He participat orgullosa als afers del barri”
“M’agradaria que la ràdio s’engrandís, que la gent jove participés, encara més que ara i que els veïns es sentissin orgullosos de la radio que tenen”.

L’11 de novembre el Javier i la glòria tenen una cita amb les oients en un sopar que han organitzat amb els oients més propers.

Una celebració com cal

Per festejar les cinc temporades, el dissabte 11 de novembre s’organitzarà un sopar de gala al Restaurant Nou Mediterrani de la Ronda Sant Pere, 42. A les 20h, en Javier rebrà personalment als assistents per donar-los la benvinguda, prendre un cocktail i presentar els amics i amigues perquè des del primer moment hi hagi un clima amistós. Un disc-jòquei posarà música ambiental per acompanyar l’exquisit menú gastronòmic. L’aforament és limitat a 50 persones, i queden poques places. Podeu reservar taula trucant al 93 319 24 70 (Marisa) als matins. El preu és de 35€, iva inclòs.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.