La Cadena celebra el dia internacional contra la violència de gènere

Achicorías
NATÀLIA MORALES|

El dia internacional contra la violència envers les dones és una celebració aprovada per les Nacions Unides l’any 1999, i que es celebra cada 25 de Novembre. Al barri de la Marina, el centre Cívic de la Cadena no va perdre l’ocasió i el passat divendres 29 de Novembre va voler fer un homenatge en commemoració a les dones.

Paco Algueder, component de la companyia La Còsmica, va presentar ahir al vespre al Centre Cívic de la Cadena el monòleg “Achicorias” de l’autor i director de teatre Carlos Be, publicat per primer cop a la revista “La Ratonera”. El monòleg tracta la història de Valentín, un nen que al ser testimoni de la violència de gènere, decideix trasvestir-se per assemblar-se a l’única persona que l’ha estimat de debò, la seva mare.

“Achicorias” és un monòleg intens i profund. Caracteritzat i amb vestimenta de dona, Paco Algueder va fer un paper impressionant. Amb la seva magnífica actuació va fer-nos sentir cadascuna de les paraules que deia. Fins i tot, es va poder veure com a més d’una persona al públic va deixar caure alguna llàgrima d’emoció.

Tot el públic assistent va quedar molt satisfet amb l’espectacle. Un cop acabada l’obra, i havent deixat el paper d’Achicoria de banda, amics, familiars i espectadors de l’acte van poder felicitar l’artista pel gran treball realitzat. Una molt bona manera de fer gaudir el públic d’un bon espectacle i a més rendir homenatge al gran paper que desenvolupen les dones.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.